Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Blok Noža

a-maze

Blok Noža Dizajn bloka noževa s labirintom želi podjednako stimulirati naša mentalna i vizualna osjetila. Način na koji pohranjuje i organizira noževe jedinstveno je inspirisan igrom iz djetinjstva koju svi poznajemo. Spajajući estetiku i funkcionalnost zajedno, labirint služi svojoj svrsi i još važnije gradi vezu s nama koja evocira emocije radoznalosti i zabave. Čista, u svom obliku labirint, omogućuje nam uživanje u svojoj jednostavnosti koja naredi mnogo više s manje. Zbog toga labirint stvara autentičnu inovaciju proizvoda s nezaboravnim korisničkim iskustvom i izgledom koji treba uskladiti.

Ime projekta : a-maze, Ime dizajnera : Prompong Hakk, Ime klijenta : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Blok Noža

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.