Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umivaonik

Spiral

Umivaonik Svježa voda jedan je od najcjenjenijih prirodnih resursa; čuli smo priče i legende kako zmije čuvaju dragocjeno i dragocjeno blago. Zato smo se nadahnuli od zmija koje su se omotale oko stožastog bazena za zaštitu vode. Još jedna karakteristika je da upotreba ruku za otvaranje slavine za vodu možda neće biti ugodna svima na javnim mjestima. U ovom se dizajnu koristi papučica za otvaranje i zatvaranje slavine pritiskom nožne papučice.

Ime projekta : Spiral, Ime dizajnera : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Ime klijenta : AQ QALA BINALAR.

Spiral Umivaonik

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.