Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Veliki Osvjetljeni Biljni Lonac

Divine

Veliki Osvjetljeni Biljni Lonac To je veliki lagani lonac, napravljen od jednog ili dva komada opal plastike. Lonac uopće nema dno. Dakle, stavite ga oko drveća u porastu. I rubove pričvrstite pomoću "brzih brava". A na dno dolazi LED svjetlo koje daje svjetlo loncu i drvetu i prizemlju. Glavna razlika za ostale je ta što ovo postavljate oko rastućeg stabla. Ne stavite drvo da tamo raste.

Ime projekta : Divine, Ime dizajnera : Ari Korolainen, Ime klijenta : Adessin Oy.

Divine Veliki Osvjetljeni Biljni Lonac

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.