Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Veliki Osvjetljeni Biljni Lonac

Divine

Veliki Osvjetljeni Biljni Lonac To je veliki lagani lonac, napravljen od jednog ili dva komada opal plastike. Lonac uopće nema dno. Dakle, stavite ga oko drveća u porastu. I rubove pričvrstite pomoću "brzih brava". A na dno dolazi LED svjetlo koje daje svjetlo loncu i drvetu i prizemlju. Glavna razlika za ostale je ta što ovo postavljate oko rastućeg stabla. Ne stavite drvo da tamo raste.

Ime projekta : Divine, Ime dizajnera : Ari Korolainen, Ime klijenta : Adessin Oy.

Divine Veliki Osvjetljeni Biljni Lonac

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.