Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Namještaj

Sott'Aqua Marino

Kupaonski Namještaj Kolekcija Sott'Aqua Marino sa svojim kreativnim detaljima podvodnog svijeta do kupaonice nudi luksuz dizajniranja vlastite kupaonice koristeći širok raspon izbora za modulaciju. Sot'Aqua Marino može ponuditi jedinstven pristup dizajnu za sve kupaonica sa svojom fleksibilnošću koja se koristi s jednostrukim ili dvostrukim ormarićima s umivaonikom. Okruglo ogledalo pričvršćeno na zid vješalicom također ima skriveni sustav rasvjete.

Ime projekta : Sott'Aqua Marino, Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Kupaonski Namještaj

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.