Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Namještaj

Sott'Aqua Marino

Kupaonski Namještaj Kolekcija Sott'Aqua Marino sa svojim kreativnim detaljima podvodnog svijeta do kupaonice nudi luksuz dizajniranja vlastite kupaonice koristeći širok raspon izbora za modulaciju. Sot'Aqua Marino može ponuditi jedinstven pristup dizajnu za sve kupaonica sa svojom fleksibilnošću koja se koristi s jednostrukim ili dvostrukim ormarićima s umivaonikom. Okruglo ogledalo pričvršćeno na zid vješalicom također ima skriveni sustav rasvjete.

Ime projekta : Sott'Aqua Marino, Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Kupaonski Namještaj

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.