Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zidni Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Zidni Wc Uz inovativan dodatak za čišćenje, Isvea transformira obični WC u B +, svestran WC koji se može koristiti u javnim toaletima, kao i u privatnim kupaonicama. B + WC ima manju zidnu posudu u odnosu na običan WC. Njegova okrugla kompaktna forma nudi efikasnu upotrebu prostora. Novi B + pročišćavajući WC nema obruča. Bez skrivenog oboda, znači da se krvavice jednostavno nemaju gdje sakriti. Higijenski dizajn B + WC-a olakšava čišćenje posude, što smanjuje potrošnju vode, kao i potrebu upotrebe hemijskih hemijskih supstanci štetnih za okoliš.

Ime projekta : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Zidni Wc

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.