Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zidni Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Zidni Wc Uz inovativan dodatak za čišćenje, Isvea transformira obični WC u B +, svestran WC koji se može koristiti u javnim toaletima, kao i u privatnim kupaonicama. B + WC ima manju zidnu posudu u odnosu na običan WC. Njegova okrugla kompaktna forma nudi efikasnu upotrebu prostora. Novi B + pročišćavajući WC nema obruča. Bez skrivenog oboda, znači da se krvavice jednostavno nemaju gdje sakriti. Higijenski dizajn B + WC-a olakšava čišćenje posude, što smanjuje potrošnju vode, kao i potrebu upotrebe hemijskih hemijskih supstanci štetnih za okoliš.

Ime projekta : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Zidni Wc

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.