Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pametna Narukvica

June by Netatmo

Pametna Narukvica JUNE je trenerska narukvica za zaštitu od sunca. To je prva narukvica koja mjeri izlaganje suncu. Povezana je s pratećom aplikacijom na korisnikovom pametnom telefonu, koja savjetuje ženama kada i kako svakodnevno zaštititi svoju kožu od utjecaja sunca. JUNI i njegova suputnica App nude novi spokoj na suncu. Lipanj prati intenzitet UV zraka u realnom vremenu i ukupno izlaganje suncu koji je apsorbirala koža korisnika tokom dana. Stvorila francuska dizajnerica nakita Camille Toupet u duhu dijamanata sa svjetlucavim aspektima, JUNE se može nositi kao narukvica ili kao broš.

Ime projekta : June by Netatmo, Ime dizajnera : Netatmo, Ime klijenta : .

June by Netatmo Pametna Narukvica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.