Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Praćenja Pacijenta

Touch Free Life Care

Sustav Praćenja Pacijenta Krevet za spašavanje bez dodira izrađen je s ugrađenim čipovima za praćenje fizioloških funkcija. Pacijenti mogu kontrolirati svoju temperaturu madraca i položaj kreveta pomoću intuitivnog sučelja, a da za te zadatke ne moraju zvati medicinsku sestru. Takođe medicinska sestra koristi ovaj ekran za održavanje evidencije o drogama i tekućinama koje se zatim upućuju na sučelje medicinske sestre. Sučelje na stanici medicinske sestre pokazuje i upozorava na bilo kakve promjene u parametrima kao što su temperatura tijela pacijenta, krvni pritisak, obrazac spavanja i nivo vlage. Mnogo radnih sati može se uštedjeti pomoću tlc-a.

Ime projekta : Touch Free Life Care, Ime dizajnera : nikita chandekar, Ime klijenta : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Sustav Praćenja Pacijenta

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.