Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 1

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 1 osmišljen je da prkosi prirodi sigurnosnih proizvoda i minimizira zastrašivanje i strah kako tehnoloških tako i psiholoških aspekata. Dizajn izgleda prijateljski sa čistim linijama koje se neprimetno mešaju od skenera do ekrana. Glas i vizualni prikazi na ekranu vode korisnike koji prvi put korak po korak prolaze kroz proces imigracije. Jastučić za skeniranje otiska prsta može se odvojiti radi jednostavnog održavanja ili brze zamene. MBAS 1 jedinstven je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući višestruku jezičnu interakciju i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.

Ime projekta : CVision MBAS 1, Ime dizajnera : Prompong Hakk, Ime klijenta : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Automatizirani Imigracijski Terminal

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.