Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 1

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 1 osmišljen je da prkosi prirodi sigurnosnih proizvoda i minimizira zastrašivanje i strah kako tehnoloških tako i psiholoških aspekata. Dizajn izgleda prijateljski sa čistim linijama koje se neprimetno mešaju od skenera do ekrana. Glas i vizualni prikazi na ekranu vode korisnike koji prvi put korak po korak prolaze kroz proces imigracije. Jastučić za skeniranje otiska prsta može se odvojiti radi jednostavnog održavanja ili brze zamene. MBAS 1 jedinstven je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući višestruku jezičnu interakciju i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.

Ime projekta : CVision MBAS 1, Ime dizajnera : Prompong Hakk, Ime klijenta : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Automatizirani Imigracijski Terminal

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.