Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Suncobran I Velika Vrtna Baklja

NI

Suncobran I Velika Vrtna Baklja Potpuno novi NI Parasol redefinira rasvjetu na način da ona može biti više od blistavog predmeta. Inovativno kombinirajući suncobran i baštensku baklju, NI izgleda pametno stojeći do ležaljki na bazenu ili drugih otvorenih prostora, od jutra do večeri. Vlasnički OTC osjetljiv na dodir (dimmer s jednim dodirom) omogućava korisnicima da se lako prilagode željenim razinama osvjetljenja 3-kanalnog sustava osvjetljenja. NI takođe prihvaća LED napajač niskog napona od 12 V koji stvara vrlo malo topline, pružajući energetski efikasno napajanje za sistem s preko 2000pcs od 0,1W LED.

Ime projekta : NI , Ime dizajnera : Terry Chow, Ime klijenta : FOXCAT.

NI  Suncobran I Velika Vrtna Baklja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.