Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Suncobran I Velika Vrtna Baklja

NI

Suncobran I Velika Vrtna Baklja Potpuno novi NI Parasol redefinira rasvjetu na način da ona može biti više od blistavog predmeta. Inovativno kombinirajući suncobran i baštensku baklju, NI izgleda pametno stojeći do ležaljki na bazenu ili drugih otvorenih prostora, od jutra do večeri. Vlasnički OTC osjetljiv na dodir (dimmer s jednim dodirom) omogućava korisnicima da se lako prilagode željenim razinama osvjetljenja 3-kanalnog sustava osvjetljenja. NI takođe prihvaća LED napajač niskog napona od 12 V koji stvara vrlo malo topline, pružajući energetski efikasno napajanje za sistem s preko 2000pcs od 0,1W LED.

Ime projekta : NI , Ime dizajnera : Terry Chow, Ime klijenta : FOXCAT.

NI  Suncobran I Velika Vrtna Baklja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.