Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Modularni Kauč

Cloche Sofa

Modularni Kauč Kauč Cloche tijelo je rada koje element urbanog života pretvara u predmete interesa. Može se koristiti kao skulptura, ambijentalno svjetlo ili modularni kauč. Predstavlja evoluciju pejzaža koja rastavlja utvrđene strukturne standarde i elemente građevinskih materijala, a pronađeni materijal pretvara u sofisticirani dizajn, premještajući zajednički objekt u smisleni amalgam. Ovaj komad koristi predmete koji su nadživjeli originalnu upotrebu, odbačen je, vraćen i obnovljen.

Ime projekta : Cloche Sofa, Ime dizajnera : Carlo Sampietro, Ime klijenta : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Modularni Kauč

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.