Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Moderna Haljina Na Haljinu

Le Maestro

Moderna Haljina Na Haljinu Le Maestro revolucionira haljinu cipele ugrađujući titanijsku matricu s matricom s direktnim metalnim sinterom (DMLS). 'Matrična peta' smanjuje vizuelnu masu dijela pete i pokazuje strukturnu cjelovitost cipela haljine. Da bi upotpunila elegantan vamp, od visokog zrna kože koristi se izraziti asimetrični dizajn gornjeg dijela. Integriranje dijela pete u gornji dio sada je sastavljeno u glatku i profinjenu siluetu.

Ime projekta : Le Maestro, Ime dizajnera : Herman Francisco Delos Santos, Ime klijenta : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro Moderna Haljina Na Haljinu

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.