Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bar Stol

Par 789232

Bar Stol Parski stol Bar 789232 inspirisan je principima organskog dizajna i prirodom, dizajn šankovskog stola kreiran je parametrijskim algoritmom koji koristi broj 789232 kao sjeme za stvaranje forme, pa se dizajn zove Par 789232. Sve u svemu, moderan je dizajn s jedinstvenim oblikom i oblikom, pogodnim kako za komercijalnu tako i za kućnu upotrebu.

Ime projekta : Par 789232, Ime dizajnera : Ivan Mickewicz, Ime klijenta : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Bar Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.