Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Stol

Divax

Uredski Stol Divax je novi uredski stol koji je dizajnirao Sahar Bakhtiari Rad i kreirao Amirhossein Javadian, sa posebnim i jedinstvenim dizajnom. Razlikuje se od ostalih vrsta stolova jer stvara novo radno mjesto koje će privući zaposlenike i povećati poslovno samopouzdanje. Mala recepcija je veza između zaposlenika i kupaca. Zaposleni mogu staviti neke biljke na stol, povećati kisik na radnom mjestu i smanjiti zagađenje.

Ime projekta : Divax, Ime dizajnera : Sahar, Ime klijenta : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Uredski Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.