Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Stol

Divax

Uredski Stol Divax je novi uredski stol koji je dizajnirao Sahar Bakhtiari Rad i kreirao Amirhossein Javadian, sa posebnim i jedinstvenim dizajnom. Razlikuje se od ostalih vrsta stolova jer stvara novo radno mjesto koje će privući zaposlenike i povećati poslovno samopouzdanje. Mala recepcija je veza između zaposlenika i kupaca. Zaposleni mogu staviti neke biljke na stol, povećati kisik na radnom mjestu i smanjiti zagađenje.

Ime projekta : Divax, Ime dizajnera : Sahar, Ime klijenta : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Uredski Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.