Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kompozitni Muzički Instrument

Celloridoo

Kompozitni Muzički Instrument Celloridoo je novi muzički instrument koji se sastoji od naklonjenog gudačkog instrumenta poput violončela i Didgeridoo, australijskog jednostavnog puhačkog instrumenta. Celloridoo kao harmonika koji svira luk podešen je u petine, počevši od A3, a potom D3, G2, a potom C2 kao najniži niz. Drugi dio instrumenta kao aerofon postavljen je na C tipku koja je pogodna za mnoge vrste muzike. Ovaj se dio igra s neprekidno vibrirajućim usnama kako bi se proizveo drono dok koristi posebnu tehniku disanja koja se naziva kružnim disanjem.

Ime projekta : Celloridoo, Ime dizajnera : Aidin Ardjomandi, Ime klijenta : Aylin Design.

Celloridoo Kompozitni Muzički Instrument

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.