Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kompozitni Muzički Instrument

Celloridoo

Kompozitni Muzički Instrument Celloridoo je novi muzički instrument koji se sastoji od naklonjenog gudačkog instrumenta poput violončela i Didgeridoo, australijskog jednostavnog puhačkog instrumenta. Celloridoo kao harmonika koji svira luk podešen je u petine, počevši od A3, a potom D3, G2, a potom C2 kao najniži niz. Drugi dio instrumenta kao aerofon postavljen je na C tipku koja je pogodna za mnoge vrste muzike. Ovaj se dio igra s neprekidno vibrirajućim usnama kako bi se proizveo drono dok koristi posebnu tehniku disanja koja se naziva kružnim disanjem.

Ime projekta : Celloridoo, Ime dizajnera : Aidin Ardjomandi, Ime klijenta : Aylin Design.

Celloridoo Kompozitni Muzički Instrument

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.