Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Gradska Rasvjeta

Herno

Gradska Rasvjeta Izazov ovog projekta je osmisliti urbanu rasvjetu u skladu s teheranskim okolišem i privlačnim građanima. Ovu svjetlost nadahnuo je Azadi Tower: glavni simbol Teherana. Ovaj je proizvod dizajniran za osvjetljavanje okolice i ljudi s toplinskom emisijom svjetla, te za stvaranje prijateljske atmosfere sa različitim bojama.

Ime projekta : Herno, Ime dizajnera : Mohsen Noroozi, Ime klijenta : egg plus.

Herno Gradska Rasvjeta

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.