Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vešanja

Spin

Vešanja Spin, koji je dizajnirao Ruben Saldana, je suspendirana LED lampica za akcentno osvetljenje. Minimalistički izraz njegovih bitnih linija, njegova zaobljena geometrija i oblik daju Spinu njegov lijep i skladan dizajn. Tijelo, u potpunosti proizvedeno od aluminija, daje lakoću i konzistenciju, a istovremeno djeluje kao hladnjak. Njegova stropna podloga na stropu i ultra tanki tenzor stvaraju osjećaj zračne plovnosti. Dostupan u crno-bijeloj boji, Spin je savršeno svjetlo koje se postavlja za šankove, pulta, vitrine ...

Ime projekta : Spin, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Vešanja

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.