Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vešanja

Spin

Vešanja Spin, koji je dizajnirao Ruben Saldana, je suspendirana LED lampica za akcentno osvetljenje. Minimalistički izraz njegovih bitnih linija, njegova zaobljena geometrija i oblik daju Spinu njegov lijep i skladan dizajn. Tijelo, u potpunosti proizvedeno od aluminija, daje lakoću i konzistenciju, a istovremeno djeluje kao hladnjak. Njegova stropna podloga na stropu i ultra tanki tenzor stvaraju osjećaj zračne plovnosti. Dostupan u crno-bijeloj boji, Spin je savršeno svjetlo koje se postavlja za šankove, pulta, vitrine ...

Ime projekta : Spin, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Vešanja

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.