Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Reflektor

Thor

Reflektor Thor je LED reflektor, koji je dizajnirao Ruben Saldana, sa vrlo visokim fluksom (do 4.700Lm), potrošnjom od samo 27W do 38W (ovisno o modelu) i dizajnom s optimalnim termičkim upravljanjem koji koristi samo pasivno rasipanje. Zbog toga se Thor ističe kao jedinstveni proizvod na tržištu. Thor unutar svoje klase ima kompaktne dimenzije jer je vozač integriran u svjetlosni krak. Stabilnost njegovog središta mase omogućava nam da instaliramo onoliko Thora koliko želimo bez da izazove nagib staze. Thor je LED reflektora idealna za okruženja sa jakim potrebama svjetlosnog toka.

Ime projekta : Thor, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Reflektor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.