Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Reflektor

Thor

Reflektor Thor je LED reflektor, koji je dizajnirao Ruben Saldana, sa vrlo visokim fluksom (do 4.700Lm), potrošnjom od samo 27W do 38W (ovisno o modelu) i dizajnom s optimalnim termičkim upravljanjem koji koristi samo pasivno rasipanje. Zbog toga se Thor ističe kao jedinstveni proizvod na tržištu. Thor unutar svoje klase ima kompaktne dimenzije jer je vozač integriran u svjetlosni krak. Stabilnost njegovog središta mase omogućava nam da instaliramo onoliko Thora koliko želimo bez da izazove nagib staze. Thor je LED reflektora idealna za okruženja sa jakim potrebama svjetlosnog toka.

Ime projekta : Thor, Ime dizajnera : Rubén Saldaña Acle, Ime klijenta : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Reflektor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.