Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Collier

Eves Weapon

Collier Eveino oružje izrađeno je od 750 karatnih ruža i bijelog zlata. Sadrži 110 dijamanata (20.2ct) i sastoji se od 62 segmenta. Svi imaju dva potpuno različita izgleda: Iz bočnih segmenata segmenti su oblika jabuke, odozgo se mogu vidjeti linije u obliku slova V. Svaki segment je podeljen u stranu da bi se stvorio efekt opružnog opterećenja koji drži dijamante - dijamanti se drže samo napetošću. Ovo povoljno naglašava blistavost, sjaj i povećava vidljivi sjaj dijamanta. Omogućuje izuzetno lagan i jasan dizajn, uprkos veličini ogrlice.

Ime projekta : Eves Weapon, Ime dizajnera : Britta Schwalm, Ime klijenta : Brittas Schmiede.

Eves Weapon Collier

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.