Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zadatak Svjetla

Linear

Zadatak Svjetla Tehnika savijanja cevi Linear Light se uveliko koristi za proizvodnju delova vozila. Kutna linija fluida ostvaruje se preciznom kontrolom tajvanskog proizvođača, pa imaju minimalni materijal za konstrukciju Linear Light Light-a, lagan i prenosiv; idealno za osvjetljavanje bilo kojeg modernog interijera. Primjenjuje LED čipove bez dodira koji trepere, sa funkcijom memorije koja se uključuje na prethodno zadanoj jačini. Linearni zadatak dizajniran je tako da ga lako sastavi korisnik, sastavljen je od netoksičnog materijala i isporučuje se s ravnom ambalažom; dajući sve od sebe da smanji utjecaj okoline.

Ime projekta : Linear, Ime dizajnera : Ray Teng Pai, Ime klijenta : Singular Concept, RAY.

Linear Zadatak Svjetla

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.