Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka

Sofia

Igračka Dizajn je bio inspirisan slovenačkim drvenim kolicima za lutke iz 19. veka. Izazov koji su se postavili dizajnerima bio je onaj kako uzeti igračku koja je stoljećima stara, dati joj opet svrhu, učiniti je privlačnom, korisnom, zanimljivim dizajnerskim, drugačijim i prije svega jednostavnim i elegantnim. Autori su osmislili moderan prijenosni krevetić za lutke. Izmislili su organski oblik, ilustrujući mekoću odnosa između djeteta i igračke za bebe. U osnovi se pravi od drveta i tekstila. Može se koristiti za spavanje, transport i spremanje lutki. Ova igračka potiče društvenu igru.

Ime projekta : Sofia, Ime dizajnera : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Ime klijenta : kukuLila.

Sofia Igračka

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.