Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka

Sofia

Igračka Dizajn je bio inspirisan slovenačkim drvenim kolicima za lutke iz 19. veka. Izazov koji su se postavili dizajnerima bio je onaj kako uzeti igračku koja je stoljećima stara, dati joj opet svrhu, učiniti je privlačnom, korisnom, zanimljivim dizajnerskim, drugačijim i prije svega jednostavnim i elegantnim. Autori su osmislili moderan prijenosni krevetić za lutke. Izmislili su organski oblik, ilustrujući mekoću odnosa između djeteta i igračke za bebe. U osnovi se pravi od drveta i tekstila. Može se koristiti za spavanje, transport i spremanje lutki. Ova igračka potiče društvenu igru.

Ime projekta : Sofia, Ime dizajnera : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Ime klijenta : kukuLila.

Sofia Igračka

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.