Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poster

County Fair Charity Fundraiser

Poster Kokteli protiv raka organiziraju godišnju akciju prikupljanja sredstava za prikupljanje donacija za svoje korisnike. Tema događaja 2015. bila je županijski sajam. Ovaj dvobojni plakat na svilenoj slici visio je po gradu i pozvao goste da nauče četvrtasti ples i pijuckaju koktele za zagrijavanje crijeva za dobar razlog. Dizajn se odnosi na vintage indigo Bandana i uključuje otisak simbola vrpce za svijest.

Ime projekta : County Fair Charity Fundraiser, Ime dizajnera : Kathy Mueller, Ime klijenta : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Poster

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.