Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poster

County Fair Charity Fundraiser

Poster Kokteli protiv raka organiziraju godišnju akciju prikupljanja sredstava za prikupljanje donacija za svoje korisnike. Tema događaja 2015. bila je županijski sajam. Ovaj dvobojni plakat na svilenoj slici visio je po gradu i pozvao goste da nauče četvrtasti ples i pijuckaju koktele za zagrijavanje crijeva za dobar razlog. Dizajn se odnosi na vintage indigo Bandana i uključuje otisak simbola vrpce za svijest.

Ime projekta : County Fair Charity Fundraiser, Ime dizajnera : Kathy Mueller, Ime klijenta : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Poster

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.