Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Tri

Stolica Stolica u prirodnoj cedrovoj krmi radi s CNC mašinama, a ručno dovršena posebnost je da se formira od bloka cedra od punog drveta, neobrađen površine 50 x 50, poliran je ručno brušenim brusnim papirom, čineći mat površinu i glatkom na dodir. Oblici i shema boja određenog drveta cedra je imati prirodno ulje koje ga štiti i čini funkcionalnim objektom, a praktičnim u održavanju mekan dizajn koji prirodni materijal oplemenjuje dodatkom njegovog mirisa, o kojem možete razgovarati o dizajnerskom senzornom dodiru , udobnost i miris.

Ime projekta : Tri, Ime dizajnera : Ascanio Zocchi, Ime klijenta : riva1920.

Tri Stolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.