Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Tri

Stolica Stolica u prirodnoj cedrovoj krmi radi s CNC mašinama, a ručno dovršena posebnost je da se formira od bloka cedra od punog drveta, neobrađen površine 50 x 50, poliran je ručno brušenim brusnim papirom, čineći mat površinu i glatkom na dodir. Oblici i shema boja određenog drveta cedra je imati prirodno ulje koje ga štiti i čini funkcionalnim objektom, a praktičnim u održavanju mekan dizajn koji prirodni materijal oplemenjuje dodatkom njegovog mirisa, o kojem možete razgovarati o dizajnerskom senzornom dodiru , udobnost i miris.

Ime projekta : Tri, Ime dizajnera : Ascanio Zocchi, Ime klijenta : riva1920.

Tri Stolica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.