Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta Za Bicikle

Safira Griplight

Rasvjeta Za Bicikle SAFIRA je inspirisana namjerom da riješi neuredne dodatke na upravljaču za moderne bicikliste. Integrirajući prednju lampicu i pokazivač smjera u dizajn držanja sjajno postižu cilj. Takođe, iskorištavajući prostor šupljeg upravljača kao kabine za baterije maksimalno povećavate kapacitet električne energije. Zbog kombinacije hvatanja, svjetla bicikla, pokazivača smjera i kabine upravljača, SAFIRA postaje najkompaktniji i najrelevantniji moćan sustav osvjetljenja bicikla.

Ime projekta : Safira Griplight, Ime dizajnera : Chou-Hang, Yang, Ime klijenta : LEXDESIGN.

Safira Griplight Rasvjeta Za Bicikle

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.