Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta Za Bicikle

Safira Griplight

Rasvjeta Za Bicikle SAFIRA je inspirisana namjerom da riješi neuredne dodatke na upravljaču za moderne bicikliste. Integrirajući prednju lampicu i pokazivač smjera u dizajn držanja sjajno postižu cilj. Takođe, iskorištavajući prostor šupljeg upravljača kao kabine za baterije maksimalno povećavate kapacitet električne energije. Zbog kombinacije hvatanja, svjetla bicikla, pokazivača smjera i kabine upravljača, SAFIRA postaje najkompaktniji i najrelevantniji moćan sustav osvjetljenja bicikla.

Ime projekta : Safira Griplight, Ime dizajnera : Chou-Hang, Yang, Ime klijenta : LEXDESIGN.

Safira Griplight Rasvjeta Za Bicikle

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.