Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjetna Čaša

Oriental landscape

Rasvjetna Čaša Ilustracija pejzaža na Čašici rasvete izvedena je iz Soomook-sansuhwa, tradicionalne korejske pejzažne slike. Ponovno interpretiran kao osvetljena keramička umetnost, pejzaž je „nacrtan“ sa promenom debljine stijenki čaše. Čaša za osvjetljenje može se koristiti kao čajnik i pretvara se u ukrasnu rasvjetu u kombinaciji s tanjurom koji ima ugrađenu LED. Svjetlo se uključuje i isključuje senzorom na dodir, a napaja ga punjiva baterija koja podržava Micro-USB vezu.

Ime projekta : Oriental landscape, Ime dizajnera : Kim, Ime klijenta : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Rasvjetna Čaša

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.