Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodavnica Naočala

Optika Di Moda

Prodavnica Naočala U zgradi koja je nekada bila mađarskom kompozitoru Francu Lisztu, Optika di Moda okuplja originalne značajke iz 19. stoljeća i savremeni dizajn u srcu Budimpešte. Izložena opeka uokviruje trgovinu i uspoređuje je s elegantnim bijelim vitrinama, pultima i podovima. Prostor osvetljavaju lusteri, a jedinice ekrana osvetljene su jarko belim lampicama. Charles Eames inspirisane stolice i jednostavni stolovi potiču kupce da provode vrijeme u trgovini, a specijalističke sobe za optički pregled odvojene su staklenim vratima u stražnjem dijelu prostorije.

Ime projekta : Optika Di Moda, Ime dizajnera : Tamas Csiszer, Ime klijenta : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Prodavnica Naočala

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.