Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodavnica Naočala

Optika Di Moda

Prodavnica Naočala U zgradi koja je nekada bila mađarskom kompozitoru Francu Lisztu, Optika di Moda okuplja originalne značajke iz 19. stoljeća i savremeni dizajn u srcu Budimpešte. Izložena opeka uokviruje trgovinu i uspoređuje je s elegantnim bijelim vitrinama, pultima i podovima. Prostor osvetljavaju lusteri, a jedinice ekrana osvetljene su jarko belim lampicama. Charles Eames inspirisane stolice i jednostavni stolovi potiču kupce da provode vrijeme u trgovini, a specijalističke sobe za optički pregled odvojene su staklenim vratima u stražnjem dijelu prostorije.

Ime projekta : Optika Di Moda, Ime dizajnera : Tamas Csiszer, Ime klijenta : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Prodavnica Naočala

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.