Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sklopiva Stolica

Flipp

Sklopiva Stolica Inspirisan protočnim kretanjem i funkcionalnošću, Flipp stolica ujedinjuje minimalizam i udobnost u privlačnom dizajnu. Cilj je stolice pružiti praktično i osebujno rješenje za sjedenje modernog interijera. Dizajn sadrži pravougaonu bazu, tri noge i sjedalo koje se lako uvlači unutra i van, prema potrebi. Lagana i jednostavna za odlaganje i pomicanje zahvaljujući sklopivoj konstrukciji, stolica je savršena za svakodnevno korištenje ili kao dodatna mjesta za sjedenje kada prijatelji dolaze u posjet.

Ime projekta : Flipp, Ime dizajnera : Mhd Al Sidawi, Ime klijenta : Mhd Al Sidawi.

Flipp Sklopiva Stolica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.