Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjiga O Poljoprivredi

Archives

Knjiga O Poljoprivredi Knjiga je svrstana u poljoprivredu, životni vijek ljudi, poljoprivredu i sporedne resurse, poljoprivredne finansije i poljoprivrednu politiku. Kao kategorizirani dizajn, knjiga više zadovoljava estetsku potražnju ljudi. Kako bi se dokument mogao bliže, dizajniran je potpuno priloženi omot knjiga. Čitatelji mogu otvoriti knjigu tek nakon što je poderaju. Ta je uključenost omogućila čitateljima da iskuse postupak otvaranja datoteke. Štoviše, neki stari i lijepi poljoprivredni simboli, poput Suzhou koda, te neke tipografije i slike korištene u pojedinim dobima. Bili su rekombinacija i navedena u omotu knjige.

Ime projekta : Archives, Ime dizajnera : Guang Ping Mo, Ime klijenta : DONGDI DESIGN.

Archives Knjiga O Poljoprivredi

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.