Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Ptaha

Korporativni Identitet Dizajn je bio fokusiran na skandinavsku estetiku minimalizma i prirodnih elemenata poput tvrdih metala, bronce, čvrstog drveta, kamena i ujedinio se u ovaj brend - njegove boje, oblik i druge elemente dizajna. Identitet marke za Ptaha nastao je uzimajući u obzir glavni element logotipa - stiliziranu pticu (Ptaha, u prijevodu s ukrajinskog) koja simbolizira naziv marke i kombiniraju se s idejom i izgledaju u istom stilu kao i namještaj tvrtke.

Ime projekta : Ptaha, Ime dizajnera : Roman Vynogradnyi, Ime klijenta : Ptaha Furniture.

Ptaha Korporativni Identitet

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.