Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Ptaha

Korporativni Identitet Dizajn je bio fokusiran na skandinavsku estetiku minimalizma i prirodnih elemenata poput tvrdih metala, bronce, čvrstog drveta, kamena i ujedinio se u ovaj brend - njegove boje, oblik i druge elemente dizajna. Identitet marke za Ptaha nastao je uzimajući u obzir glavni element logotipa - stiliziranu pticu (Ptaha, u prijevodu s ukrajinskog) koja simbolizira naziv marke i kombiniraju se s idejom i izgledaju u istom stilu kao i namještaj tvrtke.

Ime projekta : Ptaha, Ime dizajnera : Roman Vynogradnyi, Ime klijenta : Ptaha Furniture.

Ptaha Korporativni Identitet

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.