Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda

Black Labyrinth

Komoda Crni labirint Eckharda Begera za ArteNemus je vertikalni komoda s 15 ladica koje crpe svoju inspiraciju iz azijskih medicinskih ormara i Bauhaus stila. Njezin mračni arhitektonski izgled oživio je kroz svijetle marketističke zrake s tri žarišta koja se zrcale oko strukture. Koncept i mehanizam vertikalnih ladica s rotirajućim odjeljkom prenose predmet intrigantan izgled. Drvena konstrukcija je prekrivena crnim obojenim furnirom, dok je izrada plaketa u plamenom javoru. Furnir je podmazan kako bi se postigao satenski sloj.

Ime projekta : Black Labyrinth, Ime dizajnera : Eckhard Beger, Ime klijenta : ArteNemus.

Black Labyrinth Komoda

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.