Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda

Black Labyrinth

Komoda Crni labirint Eckharda Begera za ArteNemus je vertikalni komoda s 15 ladica koje crpe svoju inspiraciju iz azijskih medicinskih ormara i Bauhaus stila. Njezin mračni arhitektonski izgled oživio je kroz svijetle marketističke zrake s tri žarišta koja se zrcale oko strukture. Koncept i mehanizam vertikalnih ladica s rotirajućim odjeljkom prenose predmet intrigantan izgled. Drvena konstrukcija je prekrivena crnim obojenim furnirom, dok je izrada plaketa u plamenom javoru. Furnir je podmazan kako bi se postigao satenski sloj.

Ime projekta : Black Labyrinth, Ime dizajnera : Eckhard Beger, Ime klijenta : ArteNemus.

Black Labyrinth Komoda

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.