Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Usluga Za Poruke

Moovin Card

Usluga Za Poruke Moovin Card inovativni je alat za razmjenu poruka na bazi QR koda koji predstavlja kombinaciju čestitke i video poruke. Moovin omogućava potrošačima da stvaraju i pričvršćuju personalizirane foto i video poruke kreirane pomoću Moovin aplikacije na fizičke čestitke. Video poruke su povezane sa QR kodovima koji su već ispisani unutar kartica. Primatelj jednostavno mora skenirati QR kôd da bi video video. Moovin je jedinstvena usluga za prepisivanje poruka koja pomaže u prenošenju osjećaja koje je teško izraziti riječima samo.

Ime projekta : Moovin Card, Ime dizajnera : Uxent Inc., Ime klijenta : Moovin.

Moovin Card Usluga Za Poruke

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.