Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnički Nakit

Phaino

Umjetnički Nakit Phaino je 3D štampana kolekcija nakita koja kombinira umjetnost i tehnologiju. Sastoji se od minđuša i privjesaka. Svaki je komad 3D reprodukcije minimalističkog konceptualnog umjetničkog djela Zoi Roupakia, koje otkriva dubinu ljudske interakcije, osjećaja i ideja. 3D model je izdvojen iz svakog od umjetničkih djela, a 3D printer proizvodi nakit od 14K zlata, ruža ili rudija. Dizajni nakita zadržavaju umjetničku vrijednost i estetiku minimalizma i postaju komadi koji ljudima otkrivaju značenje, kao što ime Phaino znači.

Ime projekta : Phaino, Ime dizajnera : Zoi Roupakia, Ime klijenta : Zoi Roupakia.

Phaino Umjetnički Nakit

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.