Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identitet Marke

Pride

Identitet Marke Za kreiranje dizajna branda Pride, tim je koristio istraživanje ciljne publike na nekoliko načina. Kad je tim radio dizajn logotipa i korporativnog identiteta, uzeo je u obzir pravila psiho-geometrije - utjecaj geometrijskih oblika na određene psiho-tipove ljudi i njihov izbor. Takođe, dizajn je trebao izazvati određene emocije među publikom. Da bi postigli željeni rezultat, tim je koristio pravila utjecaja boje na osobu. u cjelini rezultat je utjecao na dizajn svih proizvoda kompanije.

Ime projekta : Pride, Ime dizajnera : Oleksii Chernov, Ime klijenta : PRIDE.

Pride Identitet Marke

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.