Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poster

Cells

Poster PIY je 19. jula 2017. sagradio malu zgradu u Melbourneu u Australiji. To je mali dvorac sastavljen od 761 komponente, a nazvali su ga "Ćelije". Čvorovi su dizajnirani kao ručno okrenuti navoj tenon i ravni tenon, koji je sažet kao "East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Pronaći ćete njihove proizvode, uključujući varijabilne police, police za proučavanje i obuću itd., Koji su svi razbijeni i ponovo sastavljeni u organizam. I tada ćete osjetiti njihovu želju da slobodno rastu.

Ime projekta : Cells, Ime dizajnera : Shenzhen Shenwenjiao Design Co., Ltd., Ime klijenta : PIY.

Cells Poster

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.