Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnička Instalacija Dizajn

Kasane no Irome - Piling up Colors

Umjetnička Instalacija Dizajn Instalacijski dizajn Japanskog plesa. Japanci su od davnina gomilali boje da bi izrazili svete stvari. Također, gomilanje papira s kvadratnim siluetama koristi se kao stvar koja predstavlja svetu dubinu. Nakamura Kazunobu dizajnirao je prostor koji mijenja atmosferu promjenom u različite boje s takvim kvadratnim "nagomilavanjem" kao motivom. Ploče koje lete u zraku centrirajuće na plesače prekrivaju nebo iznad prostora pozornice i prikazuju pojavu svjetlosti koja prolazi kroz prostor koji se ne mogu vidjeti bez ploča.

Ime projekta : Kasane no Irome - Piling up Colors, Ime dizajnera : Nakamura Kazunobu, Ime klijenta : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Umjetnička Instalacija Dizajn

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.